perjantai 12. elokuuta 2011

Uffington White Horse, Highworth ja Lechlade + River Thames

Tänään oli taas retkeilypäivä, jolloin pääkohteena oli Uffington White Horse. Se on vanhin kalkkikivimuodostelma Britanniassa ja näytti uskomattomalta läheltä katsottuna :)) Lennätettiin myös Suomesta ostettuja leijoja, ja se oli hauskaa. Lotta innostui lampaista, jotka vaeltelivat Valkoisen hevosen kukkulalla vapaana.

Seuraavaksi ajoimme Highworthiin, jossa meidän sponsoriperheemmekin asuu. Kävimme kävelemässä kylän keskustassa etsimässä yhtä hevostarvikeliikettä. Ei valitettavasti löytynyt, mutta ensi kerralla sitten toivottavasti päästään siellä liikkeessä käymään.

Ajateltiin jo lähteä takaisin kotia päin, mutta toiveena oli vielä käydä syömässä Lechladessa, Thames-joen varrella. Olimme monta kertaa ajaneet Lechladessa, ja nyt vihdoin pysähdyttiin syömään tämän kuuluisan joen rannalla, joka virtaa myös Lontoonkin läpi. Oli todella kaunis paikka, ja joutsenia oli PALJON! En ole varmaan eläessäni nähnyt niin paljon joutsenia kerralla! Tilasin tonnikalaleivän, joka maistui erinomaiselta! Tämän jälkeen ajoimme kotiimme Watchfieldiin.

Huomenna sitten menemme vielä retkeilemään, mutta paikkaa ei ole vielä päätetty. Bath olisi yksi missä voisi vierailla. Lontooseen menemme vierailemaan ensi viikolla, kun mellakat ovat rauhoittuneet.

P.S. Ostimme tai oikeastaan tilasimme eilen minulle koulupuvun Faringdonista. Pistän sitten kuvia kun tilaus saapuu meille. :))

The White Horse

Tommi ja hänen lennokkileija

Äiti ja Lotta lennättää leijaa

Lampaita laidunsi kukkulalla vapaana

Maisemakuvaa, jossa näkyy pikkusiskoni ja Valkoinen hevonen

Maisemakuvaa Valkoisen hevosen kukkulan laelta

River Thames ja 1700-luvulla rakennettu
vanha silta



Täällä me syötiin (Lechlade)


4 kommenttia:

  1. Mä haluun nähä sen sun koulupuvun! :))) Voi hitsit sä pääset Lontooseen! :D Se on toooosi kiva paikka (muistat varmaan, olen käyny siellä)! Mä odotan jo kun ja jos päästään sitten sinne keväällä!!! <3 niin ja tota minkä aineiden muitiinpanot mun pittää lähettää sulle???? :) p.s. mulla on ihan äly ikävä, kun et tulekkaan kouluun, eikä istuta koulussa meijen vakkari paikassa rappusten ylimmällä portaalla! :'(

    VastaaPoista
  2. heheh, sä näät sen sit ku se tilaus tulee ;P Jepjep, oon kyl käynyt siel sillo kevääl, mut se vierailu oli kyl vaa Harrodsiin. Nyt men mennää vähä kattoo esim. Big beniä, parlamenttitaloa ja Buckhingam palacea. Juu klyl me sielki visitoidaa sit kevääl ;DDD Juu tota, ainaki yhteiskuntaoppi ja jtn muitkin lukuaineit. Nii paljo ku vaa jaksat lähettää ;)) NII MULLAKI!! :'( + on sitä vakkaripaikkaakin ikävä... :(

    VastaaPoista
  3. tutut maisemat... ja muistan joutsenet!! Niitä oli PALJON! Koulupuvusta en ite tykännyt :( Niin ja White Horse on tollanen peruskiva xD

    VastaaPoista
  4. heh, kivaa ja paikat on vielä osittain tuoreessa musitissa ;D Niin, niitä oli monta ja lisää vaan tuli :)) No en mäkää oo oikein innostunut koulupuvusta mut onha se kiva et ei tarvii kuluttaa aikaa siihen että mitä laittaa päälle :D Joo White Horse oli hieno paikka ja täydellinen paikka leijan lennätykselle ja siellä olikin monia muitakin lennattämässä leijaa :))

    VastaaPoista