torstai 11. elokuuta 2011

Perhetapaaminen, pyöräilylenkki Shrivenhamin kylään ja ratsastustunti


Krikettiklubi
Tiistaina meillä oli perhetapaaminen klo 14 iskän koulun krikettiklubilla, jossa tapasimme muitakin ei-brittiläisiä perheitä ympäri maailmaa. Ensin oli ohjelmassa koulun opiskelijoiden jalkapallo- ja lentopalloturnaus. Tämän jälkeen alkoikin ruokatarjoilut, jossa oli mm. iskän mielestä maailman parasta kotitekoista hampurilaista, herkkuja, kirsikkakolaa jne. Tällöin myös tutustuimme muihin perheisiin ja vietimme heidän kanssa aikaa.

Keskiviikkona oli rento päivä. Olimme vain kotona perheen kesken ja katsoimme Harry Pottereita. Illalla menimme pikkuveljeni Tommin kanssa pyörälenkille katsomaan reittini tallille ja vielä ajoimme Shrivenhamin kylään. Unohdin kameran kotiin, mutta ensi kerralla otan sen mukaan ja otan kuvia meidän ihastuttavasta kylästämme. :))

Torstaina oli jälleen ratsastustunti, jolloin pyöräilin äitini kanssa tallille sateessa. Tallille päästyä sade laantui ja sain tunnille tällä kertaa Ash-nimisen hepan.

Ensin menin alkukäynnit, jonka jälkeen ravailin ja laukkailin ympäri maneesia. Hetken päästä opettaja (ei ollut Vicky tällä kertaa) sanoi että voin ottaa jalustimet pois ja mennä pääty-ympyrälle. Pääty-ympyrällä menimme paljon käynti-ravi-käynti siirtymisiä molempiin suuntiin. Sitten ravasin vielä ilman jalustimia kenttää ympäri ennenkuin laitoin jalustimet taas jalkaan.

Enne esteitä laukkailin kolme kierrosta kenttää ympäri. Sitten oli vuorossa tasaokseri, jonka Ash ohitti pari kertaa, kun lähestyin estettä väärällä tavalla. Mutta sitten oli oikea lähestyminen ja Ash hyppäsi vauhdilla yli, ja samaa estettä mentiin muutaman kerran vielä. Seuraavaksi oli nousuokseri, jota hyppäilitiin muutaman kerran. Viimeiseellä kerralla Ash ponnisti kaukaaa, mutta yli mentiin kuitenkin. :))
Sitten lopuksi oli pystyeste toisella puolella kenttää ja tämä sama nousuokseri, jotka piti hypätä molemmat. Muutaman kerran aluksi Ash ei suostunut hyppäämään pystyä, mutta sitten lopuksi hyppäsi ja sen jälkeen mentiin vauhdilla nousuokserille. Opettajalta tuli paljon kehuja ja tunti lopetettiin siihen, kun Ash lopulta meni yli ja todella hienosti. :)) Mutta hieman heppa ylikuumeni pystyn jälkeen ja meni vauhdikkaasti nousuokserille, jolloin hevosen ohjaaminen ja hallisteminen oli vaikeaa, kun Ash oli niin vahva suustaan. Seuraavalla kerralla opettaja kehotti hiljentämään laukkaa, jolloin pystyy hallitsemaan/kontrolloimaan Ashia paremmin, kun se ei ole niin vahva suustaan.
Seuraava tuntini onkin tiistaina, jolloin saan joko Ashin tai Bontyn.  :))


Lopuksi äidin ottamia kuvia tunnista:


Ash <3









4 kommenttia:

  1. Kiva että sulla on mennyt siellä hyvin, onko ikävä tänne Suomeen? ;D Meillä alkaakin koulut ens viikolla.... bläääh, meillä näky wilmassa lukkarit ja kurkkisin sinne äidin kanssa ja jos vaan pitää paikkaansa, niin joka päivä 8 kouluun! :O Koulutkin loppuu ma ja ti klo 15, ke ja to klo 13 ja perjantaina klo 14! Onneksi myös melkein joka päivällä on jotain taide ym. valinnais ainetta. :) Ja kirsikkana kakun päälle, liikunta tunnit on keskellä päiväää! Arghhhh..... mä vihaan keskellä päivää olevia liikunta tunteja! :( (tää ei ollu ehkä se paikka mihin kerron kuulumisia, mutta ihan sama!) :D

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, ja TOTTAKAI on ikävä Suomeen :DD Mut oon kyl kotiutunut tänne hyvin myös :)) Hihih, vähä "reilu" toi lukkari on ku täytyy raahautuu kouluu klo 8 ja päättää päivät noi myöhää (no ainaki torstai on lyhyin päivä :)) No on toi plussaa et valinnaisaineit on joka päivä, kun en ite ainakaa jaksasi montaa tuntii jotai teoriaa yms...Heli kyl jaksaa kiduttaa noil keskel päivää olevil liiksatunnei...mut mikäs sil mahtaa... ://

    Ei se mtn, kyl tännekki saa laittaa jotain kuulumisia tottakai :DDD Mut toivottavasti nähää joku päivä sit kevääl, vaik siihe o LIIAN pitkä aika... :)

    VastaaPoista
  3. Kevääseen on LIIAN pitkä aika! :D Millos tuut käymään suomessa ja missäs muuten vietätte joulun? ;D (joo, ajattelen jo nyt joulua (?) :D)

    VastaaPoista
  4. Niinpä :) Tuun Suomee varmaa ainaki marraskuus, mut oon vaa lyhyen aikaa ja se aika meneeki siin leiril... :// Ja varmaa sit keväällä tuun käymää (siitä ei oo viel varmuut). Joulu taidetaa viettää täällä :DD Hehehe ;DD

    VastaaPoista