lauantai 13. elokuuta 2011

Retkeilylauantai

Tänään meidän retkeilykohteina olivat Bath ja Jurassic Coast. Aamulla heräsimme aikaisin ajamaan kohti rannikkoa Bathin kautta ja illalla olimme puoli yhdeksän aikaan taas kotona. Eli oli retkeilytäytteinen päivä tänään ;)

Bath oli UPEA ja kaunis kaupunki. Kyllä roomalaiset on osanneet tehdä hienoja rakennuksia, täytyy myöntää :D Ensin ajelimme kaupungilla, sitten vasta pysäköimme auton parkkiin aivan keskustan tuntumaan, ja menimme jalkaisin kiertelemään kaupunkia. Huomasin jopa liikkeen, jossa sai kuulolaitteita tai kuulemiseen auttavia välineitä :)) Kiertelyn jälkeen päätimme mennä pieneen paikalliseen kuppilaan syömään pieni lounas. Otin valkosipulileipiä, jotka maistuivat älyttömän hyvälle!

Bathista lähdimme ajamaan kohti Jurassic Coastia ja Portlandia eli Englannin eteläisintä kärkeä. Jurassic Coast on se liitukallio, josta esihistoriallinen Jurakausi on saanut nimensä. Portlandista voi vielä tänäkin päivänä löyytää joitakin fossiileja esihistorialliselta aikakaudelta. Eväät syötyämme lähdimme ajamaan takaisinpäin kotiimme. Mutta enne sitä otimme Portlandin huipulta muutamia maisemakuvia ja kävimme vielä Portlandin rannalla. Sitten ajoimme kohti Watcfieldiä.

Ajoimme myös Stonehengen ohi, ja räpsimme muutamia kuvia tästä vanhasta kivimonumentista.

Bath

Bath
Otin kuvan sen kuppilan ikkunasta, jossa kävimme syömässä :)

Hevosvaunut Bathissa

Kaunis puisto Bathissa

Bath

Portland Bill

Maisemakuvaa Portlandista

Stonehenge

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti