sunnuntai 21. elokuuta 2011

Perillä Skotlannissa


Muutaman päivän retki Skotlantiin on alkamassa! Tänään ajoimme Carlisleen, jossa vietimme yön hienossa Premier Inn – hotellissa.
Ajettiin Swindonista Carlisleen hieman yli neljän tunnin matkan. Kävimme Liverpoolissa katsomassa Ansfieldin ja Evertonin stadioneita. Stadioneihin emme menneet sisälle, vaan räpsimme muutaman kuvan näistä kahdesta ja jatkoimme matkaa. Carlisleen lähestyttyä alkoi sataa ja sitä jatkui melkein koko matkan hotellille päästyämme.
Tänään ajoimme vihdoinkin määränpäähämme Skotlannin Blair Atholliin. Kaunis pieni kylä, jossa majoittauduimme mökkiin aivan joen varrella. Tänään ei ollut paljon ohjelmaa, mutta enne tänne saavuttuamme kävimme Edinburghissa vierailemassa tässä kuuluisassa Edinburghin linnassa. Oli kyllä valtavan kokoinen ja linnan pihalta näki todella kauas, kun kukkulalla kerran olikin. Saavuttuamme mökkiin kävimme iltakävelyllä ja syömässä paikallisessa Fish And Chips- ravintolassa.
Nyt oon päivänetissä, joka tilattiin juuri vähän aikaa sitten, että päivittelyä tulee sitten kun nettiyhteys on saatavilla. Eli en siis pysty varmaan päivittelemään joka piävä, mutta ainakin viimeistään, kun olemme taas kotonamme. :))

Alla vielä kuvia retkeilystämme:


Ansfield Stadium


Édinburgh Castle

Edinburgh Castle

Maisemakuvaa linnasta

Meidän mökki ja joki menee siinä vieressä

Meijän mökki

Ylämaan karjaa (Skotlannin oma lehmärotu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti