keskiviikko 31. elokuuta 2011

Muutaman päivän blogipäivitys

En ole paljoa blogiani päivittänyt, ja pyydän siitä anteeksi. Mutta nyt aionkin kertoa vähän kuluineista päivistä.

Lauantaina kävimme jälleen Swindonissa, mutta tällä kertaa olimme hieman pidempään kuin viimeiksi, jolloin satoi. Shoppailimme vähän urheiluliikkeessä, jossa oli huimat alennukset, jonka jälkeen söimme Fish and Chips - ravintolassa perheaterian. Kävimme kuitenkin ennen Swindonin keskustaan tuloa Swindonin vanhassa kaupungissa, jossa söimme jäätelöt paikallisessa jäätelöbaarissa. Ne jäätelöt olivat mahtavan makusia, ja ne olivat kotitekoisia jäätelöitä.

Sunnuntaina olimme vain kotona ja lenkkeilimme Galdran kanssa.

Maanantaina kävimme Wantagessa. Wantage on pikkumaaseutukylä, joka on 15 mailin päässä meidän kotikylästämme. Se oli upea paikka, jossa söimme kolmioleivät ja joimme limsat kylän pienellä toriaukiolla.

Tiistaina oli taas samanlainen päivä kuin sunnuntaina.

Keskiviikkona oli minun ja Tommin ratsastustunti. Menin tällä kertaa Morganilla, mustankirjavalla iskokokoisella ja hieman pulskalla ponilla. Tällä kertaa emme ottaneet kameraa mukaan, mutta ehkä ensi kerralla tulee sitten näpättyä muutama kuva. ;)

Morgan oli vauhdikas ponski, joka RAKASTI hyppäämistä. Ensin vähän lämmiteltiin ja kokeiltiin eri askellajeja, jonka jälkeen sain hypätä Morganilla. Se oli todella reipas ja hyppäsi täysillä esteen yli joka kerta. Semmoinen juttu mikä piti aina muistaa, kun ratsastin tällä ponilla: kädet tavallista ylhäällä, sillä muuten lähtee pukkikone käyntiin. :))

Lopputunti väisteltiin ympyrällä, ensin pääty-ympyrästä tiivistän keskelle kohti väistäen ja sama keskeltä isolle pääty-ympyrälle. Sama toiseen suuntaan. Poni oli mahtava ja venytti kaulaa todella hienosti ja asettui oikein. Opettajaltakin sain kehuja kun ponski menee niin nätisti kaula kaarella ja korvat höröllä. Ensimmäiset väistöt ratsastin ilman jalustimia ja pari väistöä jalustimien kera. Väistöjen välisssä harjoittelin myös etuosakäännöksiä.

Tommin tunti oli tuntini jälkeen, ja hän sai ratsukseen pienen Joey-nimisen rautiaankirjavan tamman. Joey ei oikein piitannut taluttajasta ja yritti vähän väliä näykkäistä mua. Tommi meni tänään enemmän raviharjoituksia mm. ensin kokeiltiin kevyttä ravia, mikä meni todella hienosti, kevyttä ravia ilman käsiä ohjissa, mikä myös sujui upeasti, ja lopuksi kevyessä istunnassa ravaten, ja sekin meni upeasti.
Sitten hän vielä käynnissä meni kevyessä istunassa ja kädet sivuille levitettynä. Tommi sai todella paljon kehuja opettajalta, kun hänellä meni todella hienosti kaikki tehtävät.
Lopuksi hän teki vielä muutaman maailmanympärysmatkan, jotka myös meni upeasti ja vikkelästi. Olin tyytyväinen pikkuveljeni suorituksiin ja Tommi oli myös itse tyytyväinen omaan ratsastukseensa. Hän ihastui Joey-poniin, ja tuleekin ratsastamaan sillä sitten seuraavalla kerralla eli perjantaina. Itse menen myös perjantaina ratstastamaan, mutta oma ratsuni ei ole vielä selvillä. :))
Wantage


Wantage

Siinä neiti nukkuu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti