sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Kuulumisia

Päivittelyä taas viikon tauon jälkeen ja aika paljon on ehtinyt tässä ajassa tapahtua.

Maanantaina sain vihdoin kokonaisen lukkarin, ja nyt vihdoin tekin näette sen. Lukkarissa on myös luokat ja opettajien nimet. Opettajia ei siis kutsuta: opeksi tai open etunimellä, vaan joko sir tai miss tai sitten sukunimellä.
Koulua on jo kaksi viikkoa käyty: ylä-ja alamäkiä on riittänyt, mutta kutienkin olen viihtynyt siellä hyvin ja kavereita on joko brittiläisiä tai ei-brittiläisiä kavereita. :)

Tiistai-illalla olin talomme läheisellä Jubilee Centressä, jossa järjestettiin nuortenilta joka tiistai. Tällä viikolla menin ekaa kertaa, kun jotkut olivat jo olleet siellä viikko takaperin. Silloin en päässyt kun oli Suomi-koulu samaan aikaan, mutta nyt aika siirrettiin maanantaille, joten pääsen joka tiistai viettämään kavereitten kanssa aikaa.
Ilta oli todella mahtava ja hauskaa oli. Pelattii erilaisia pelejä ja zumbailtiin! Siellä oli paikan päällä pari espanjalaista, pari kanadalaista, brasilialainen, norjalainen, chileläinen, amerikkalainen ja ukrainalainen.
Lopuksi espanjalaisen ystäväni isä tuli hakemaan meidät kotiin, kun oli kaamea kaatosade.

Keskiviikko ja torstai olivat normaaleja päiviä, jolloin ei tapahtunut sen kummenpia, kuin läksyjen ratkomista ja perheen kanssa oloa.

Perjantaina-illalla menin kotimme läheiseen puistoon, johon oli keräytynyt suuri määrä nuoria. Siellä oli jalkkistreenejä ja muita tyyppejä viettämässä aikaa. Itse menin pitämään hauskaa kansainvälisten kavereitteni kanssa. Oli todella hauskaa ja alkuillasta näytin heille minun uutta pentuani, joka valloitti ainakin saudi-arabialaisen pojan, ukrainalaisen tytön ja brasilialaisen tytön sydämet. Olin siellä pikkuveljeni kanssa ja loppuillasta saatoin sekä brasilialaisen tytön että ukrainalaisen tytön takaisin kotiin. Ja palattuani takaisin hyvästelin muut ja lähdimme pikkuveljen kanssa kotia päin.

Perjantai-illasta huomasin, että on niin helppoa olla oma itsensä kuiden kansainvälisten seurassa, kun englanti ei ole kenenkään äidinkieli. (no paitsi amerikkalaisen, mutta kuitenkin) Itsellä ne tärkemmät ystävät ovat juurikin ei-brittiläisiä täällä Englannissa esim. ukrainalainen, braisilialainen, pari espanjalaista, amerikkalainen, norjalainen ja chileläinen.

Lauantaina minulla oli ratsastustunti, jolloin menin Morganilla, kun Ash oli kipeä. Morgan onkin minun toinen suosikkiponi. Tänään oli myös ryhmätunti, ja hyppäsimme ulkona esteitä. Tuntini meni todella hienosti ja poni ylitti kaikki esteet suurella innolla! Olin tyytyväinen! Putosin kylläkin kerran, kun Morgan kurvasi vasemmalle esteen jälkeen ja satula liukui alas, joten tuloksena olikin että putosin  suoraan persuksilleni. No eipä siinä mitään, poni ihmetteli mitä mä siel maassa teen ja rupesi syömää ruohoa ja itse pomppasin sitten takaisin satulaan ja jatkettiin tuntia taas.

Lauantaina oli myös Pony Club, jolloin puhdistimme varusteita. Oli kivaa, ja oppisin paljon uutta! Kyllä mä tykkään käydä tuolla Pony Clubissa, kun siellä opetetaan erilaisia hoitojuttuja ratsastuksen ohella. Joten on se kyllä hyödyllinen juttu tuo pony Club.

Lauantai-illalla vietin aikaa pikkuveljeni ja ukrainalaisen ystäväni kanssa aikaa puistossa. Oli todella hauskaa! Loppuillasta taas saatoin hänet kotiin.

Eli kaikkea oli tapahtunut tällä viikolla, ja katotaa sit mitä ens viikko tuo tullessaan!
Mutta loppuun vielä kuvia!











6 kommenttia:

  1. Ihanaa, että sulla on mennyt kaikki hyvin ja olet viihtynyt! <3 :)

    VastaaPoista
  2. Ompa sulla ollut kiva viikko :)Tosi mukava lukea!

    VastaaPoista
  3. Elisa: Niin, kyllä olen viihtynyt hyvin ja kaikki on mennyt suht kivasti :)) <3

    Petra. Kiitoksia!:) Paljon on tällä viikolla ehtinyt tapahtua, ja hauskaa on ollut! :D

    VastaaPoista
  4. Kuka se sun "form tutor" siis se luokanvalvoja on? Kun BR ei sano mitään... Mitäs tykkäät opettajista, mulla oli samoja Twycross, Revell ja Ayres. :DD Ja kiva että menee hyvin! ;D

    VastaaPoista
  5. Petra: Kiitos paljon ;DD

    Charlotta: Se on joku Mr. Rutherford (matika ope, ja jos sen skukunimi nyty tollee kirjoitetaa xD)
    Opet o mukavia etenki kemia ja matika mut bilsan ope on taas sit kiva, mut ärsyttävä " täällä käytetää kuulakärkikyniä, ei lyijäreitä, pistä tuo reppu tonee ja mis sun kalenteris o plaaplaaplaa!!"
    Mut kyl kivoja noi opet on :))

    VastaaPoista