tiistai 13. syyskuuta 2011

HUOM!

Hei,

Olen kuullut paljon positiivista kommenttia blogistani ja monikin seuraa blogiani päivittäin. Joten te hyvät lukijat voitte laittaa minulle palautetta ja rakentavia kommentteja yms. minulle blogistani, jolloin voin katsoa mitä voin muuttaa ja mistä erityisesti pidätte blogistani. Voi laittaa myös toiveita mistä kirjoittaisin blogissani.
Eli rohkeasti voi kommentoida ja antaa palautetta, minä en pure! :D

Terv . Julia

6 kommenttia:

  1. Julia,
    on tosi kiva lukea sun kuulumisia täältä! Kirjoittele vaan ahkerasti aina kun jaksat. Samalla kuulen, mitä muillekin kuuluu ja mitä ootte puuhailleet. Ihan arkisia asioita on kiva lukea. Mukava kuulla, että tykkäät koulusta ja olen huomannut Facebookista kuinka paljon olet saanut uusia kavereita ! Voi hyvin ja haleja !

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia palautteestasi! :) Juu, yrittelen saada jotain päivitystä ainakin kerran viikossa, joskus voi olla useammin tai sitten toisaalta harvemmin, mutta kerran viikossa olis varmaa ainaki päivitystä saatavilla.

    Muu perheeni onkin suosiolla antanut minun kirjoittaa blogissani myös heidän kuulumisiaan, kun he tykkäävät tästä blogistani paljon ja pitävät tätä erinomaisena ideana, joten siksi saankin kirjoittaa myös heidän kuulumisiaan täällä.

    Koulu on tuntunut alussa rankalta, mutta tykkään olla siellä, sillä mulla on kaveriporukka ja opettajat ovat kivoja ja ymmärtäväisiä. Koulupäivien pituus ja kieli vievät kaiken energiani, kun vielä opiskelen Suomi-aineita kotoa käsin, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. :)

    Kiitoksia, ja terkkuja teille koko perheelle ja nähdään marraskuussa sitten Suomessa että myös Englannissa! :D

    VastaaPoista
  3. hih, pistä vaikka jotain shoppailu juttuja! :DDD Sekä juttuja siitä uudesta pikku pallerosta! niin ja lopetan tänne kommenttilaatikkoon semmosien henkilökohtaisten ja yksityisten viestien laittamisen... ;) joten keskustellaan / laitetaan viestejä sähköpostissa ja facebookissa :::DD mut kyl mä tän jottain kommentoin välil!

    VastaaPoista
  4. Voin mä niitäkin pistää, kunhan pääsisin joskus oikein kunnolla shoppailemaan eikä vaan kiertelmää kaupungilla, ja Galdrastakin tulee varmaa joku päivä jokin potsaus, jossa vähän kerron enemmän hänestä ja shetlanninlammaskoirista ;)

    Juu on se varmaa järjevämpi jutella sähkäril ja faecs kui kertoa ykistyiselämästään kaikille, joten pidetään yhteyttä sitten sähkäril tai faces, mut kommenttia saa tottakai edellen lähettää xDD OFC! :D

    VastaaPoista
  5. Jooo Galdrasta ehdottomasti juttuja ja paljon!!

    VastaaPoista
  6. Galdrasta tulee blogipäivitys huomenna tai viimeistään ensi viikolla, ja tulee varmaan ajan mittaan aika paljonkin asiaa Gadrasta ;)) eli toiveesi tulee toteutumaan :D

    VastaaPoista