maanantai 5. syyskuuta 2011

Huomenna alkaakin sitten koulu!

Juu elikkä niinkuin otsikkokin sanoo, että minulla alkaa koulu Faringdon Community Collegessa huomenna klo 12.30. Aloitan Year 11:n ja huomenna on myös tasokoe, jossa katotaa miten hyvin osaan englantia. Huomenna myös todennäköisesti kerron koulupuvustani ja millo käytetää mitäkin minäkin vuodenaikana ;))

Tänään oli myös ratsastustunti minulla ja Tommilla. Tommi meni ensin Joeylla.
Tänään hän meni vaan käyntiä ja ravia vaihdellen suuntia. Keskityttiin vähän istuntaan, käsiin ja apujen käyttöön. Lopuksi hän meni vielä muutamia jumppasarjoja esim. maailmanympärysmatka.

Itse menin sen jälkeen Ashilla, ja minulle tuli Vicky opettamaan (Tommilla oli eri opettaja).
Menin ensin askellajeja läpi pääty-ympyröiden kera. Seuraavaksi hyppäsin ristikko-pystyeste- sarjaa, jota sitten korotettiin. Seuraavaksi ristikko-pystyeste-yksi laukka-askel-pystyeste sarjaa molempiin suuntiin.

Seuraavaksi menin ristikko-pari laukka-askelta-pystyeste- sarjaa ilman käsiä muutaman kerran ja seuraavaksi sama ilman jalustimia muutaman kerran. Sitten ilman käsiä ja jalustimia sama pariin kertaan.

Näiden jälkeen hyppäsin muutamia kertoja tota samaa sarjaa, jonka jälkeen lopuksi pystyeste-pari laukka-askelta-80-90cm okseri-sarjaa molempiin suuntiin. Oli kyl melkoinen, ja toiseksi viimeinen kerta meinasin lentää selästä kun heppa veti jäätävän kenguruloikan ja itse ei pysynyt hypyssä mukana, mutta seuraava menikin jo paremmin.

Tänään oli mielestäni todella hyvä tunti, ja mikä parasta: Ash ei kieltänyt kertaakaan. Mutta nyt pitää vähän olla tarkempi noiden suhtetutettujen kanssa, koska Ash tykkää hypätä kaukaa ja korkealta, jolloin ei pysy hypyssä mukana. Eli siihen kiinnitän huomiota sitten seuraavalla kerralla kun menen taas Ashilla. ;)

Elikkä semmoinen tunti oli tänään, ja meillä molemmilla meni taas hienosti. Tommikin sai nyt rentotettua kädet ja pystyi jo paremmin hallitsemaan poniaan ja saamaan se helpommin liikkelle. Seuraava kerta onkin sitten lauantaina, jolloin Tommilla on yksityistunti, mutta itse menen ryhmätunnille.










2 kommenttia: