lauantai 17. syyskuuta 2011

Newbury country show

Tänään lähdimme aikaisin aamulla Newburyyn, laukkahevosten laaksoon, jossa järjestettiin kuuluisa Country show.

Voin sanoa, että siellä oli KAIKKEA! Maatilan eläimiä, tivoli, kauppoja, autoliikkeitä yms. Tämä on todella kuuluisa ja siellä riittikin väkeä. Sain pitää sylissä yhtä frettia, ja tulikin hirveä frettikuume heti sen jälkeen! On ne vaan niin suloisia ja vikkeliä otuksia! <3

Olimme siellä muutaman tunnin ja lähdimme kotia kohti kahden aikoihin, sillä neljältä alkoi minun pony Clubi. Tänään en päässyt ratsastamaan, mutta sain harjoitella ponin letittämistä. Se oli mukavaa ja onhan se kiva vaihteeksi vähän harjailla ja hoitaa ponia, kuin ratsastaa kenttää ympäri. :)

Koulu on mennyt hyvin, kuten olen aiemmin sen sanonut. Rankkaa on ollut, mutta kyllä se siitä (toivottavasti). Miinuspuolia ovat se, että meillä EI OLE koulukirjoja, vaan sellaiset vihot, johon laitamme muistiinpanoja ja KOKONAISTA lukkaria en ole vieläkään saanut, vaan mulla puuttuu vieläkin pari ainetta. On se kyllä todella ärsyttävää, kun siin menee niin kauan ja mulla onkin jo ollut VIISI lukkaria, johon on aina tullut muutama aine lisää....toivottaavasti nyt maanantaina selviäs ne pari ainet viel ja saisin kokonaisen lukkarin.

Tämmöistä tällä kertaa, ja joku kerta ainon pävitellä vähän meijän uuden pentumme kuulumisia. Ehkäpä huomenna tai ensi viikolla sitten ;)

Mutta loppuun vielä kuvia:

Tässäpä ne mun "koulukirjat" (Osa niistä)






Joo ei ihan tainnut tykätä kamerastani...  :)








Tässä sitä oikein poseerataan!






On noi fretit kyllä niin suloisia <3

Päiväunien aika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti