sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Lauantaipäivä Lontoossa ja sunnuntaipäivä tallilla

Heipsan!

Jälleen taas tulen kirjoittelemaan blogiini. Nämä pari viikkoa ovat olleet täynnä toimintaa, joten blogissa ei ole tullut käytyä vähään aikaan. On ollut kokeita suomen että englannin koulussa ja vieläpä minun vuokraponini vie aikaa ja suomi-koulu iltaisin, joten aika on käytettynä kaikkeen muuhun.
Ja viime viikolla ei ole mitään sen kummempia tapahtunutkaan, paitsi yhden espanjalaisen kaverini synttärijuhlat :)

Lauantaina eli eilen olimme Lontoossa, jonne menimme aikaisin aamulla ja myöhään illalla tulimme takasin. Kävimme aamullaa National history museumissa, jossa oli siis nimensä mukaan näyttelyitä liittyen luontoon ja tieteisiin. Kävimme eläinpuolen ja dinosaurukset läpi ja ekologisuuden kävimme nopeasti läpi. Tieteiden puoelle emme jaksaneet vaivautua, kun kukaan ei ollut siitä erityisen innostunut. :) Dinosaurukset olivat todella kiehtovia ja oli upea nähdä erilaisia fossiileja erilaisista dinoista ja jääkauden elukoista mm. sapellihammastiikeri ja mammutti! :D Eläimiäkin oli ja erilaisia matelijoita ja sammakkoelämiä, lintuja, kaloja, nisäkkäistä jne. En oikein pidä täytetyistä eläimistä, mutta museo oli kuitenkin kiehtova ja upea kokemus!

Museokierroksen jälkeen menimme Harrodsille ja kävimme katsomassa vain eikä ostelemassa. Ja katoimme myös egyptiläiset rullaportaat sillä ne on Harrodsin erikoisuus :)
Tämän jälkeen menimme syömään amerikkalaiseen ravintolaan hampparit, ja käytimme siellä ruokalapun tyyppisiä muovikelmuja! ne oli kyl ärsyttävät, mutta jännä oli vähä tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin keskellä Lontoota! :D

Tämän jälkeen menimme autolle ja lähdimme kiertämään Lontoota autosta käsin, ja vierailimme suomalaisessa merimieskirkossa ostamassa 60 eurolla karkkia ja kaikkea muuta! ;D

Tänään sunnuntaina oli ratsastustunti Morganilla ja aiheena oli kenttäratsastus. Tutustuttiin kenttäratsastukseen ja sen esteisiin. Tunti meni erinomaisesti ja Morgan hyppäsi esteet upeasti hieman kyllä vikuroi ratsastuksen aikana, mutta eipä siinä mitään. Ratsastin paljon kevyessä istunnassa ja ennen estettä istumaan satulaan, jottei selästä putoaisi esteeltä lasketuessa. Opettajalta tuli kehuja ja hän sanoikin ettei Morgan ole kaikkein helpoin ratsastaa, sillä vasenta laukkaa sai oikein käskeä ja heppa muutenkin on vielä kauhean vino ja vahva edestä, joten sitten kun yrittää sitä korjata, niin poni vetää kaiken ihan plörinäksi. Eli nyt menenkin paljon taivutteluja ja erilaisia uria, jotta heppa saadaan suoraksi ja taipumaan/asettumaan oikein ja herkemmäksi edestä ja kuuntelemaan paremmin apuja, eikä rupeaisi vikuroimaan ja taistelemaan apuja vastaan. Tuloksia ei taatusti saa heti, mutta harjoittelua kuitenkin vaatii ja kärsivällisyyttä. :)


Kuvia en saanut kun blogger rupesi säätämää jotain omaa...mut joku kerta yritän saada sellasen kuvablogin tästä päivästä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti