sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Päivittelyä + England vs. Belgium - jalkkispeli


Taas on ihana aurinkoinen viikko hurahtanut täällä saarivaltiossa. Nyt onkin sade taas saapunut, mutta toivottavasti nyt se laantuisi jossain vaiheessa. J

26.5 meillä oli koiranäyttelyt oman ison puistomme pihalla paikallisten juhlien kanssa. Ns. Watchfield fete, jossa oli kirpputori, ruokaa ja juomaa, koiranäyttelyt, alpakoita, pieni huvipuisto ja paljon muuta ohjelmaa. Kokeilimme onnea Galdran kanssa siellä. Minä osallistuin pentuluokkaan ja kaunein narttu luokkaan ja Tommi osallistui junior handler luokkaan. Pentuluokassa Galdra oli hieman hermona; haukkui kaikkea ja vielä jännitti olla tuomarin tutkittavana pöydällä. Emme saaneet siinä sijoitusta. Kaunein narttu luokassa Galdra oli jo rauhallisempi eikä haukkunut paljoa. Tulimmekin toisiksi siinä luokassa! Ai että, ku meinasi tulla kyyneleet silmiin, kun olin niin iloinen. Ihmiset on moneen otteeseen kehuneet koiraamme ja vielä paikan päälläkin tutut a tuntemattomat olivat kehuneet kuin nätti koira meillä on ja toivottivat onnea näyttelyihin. Nyt voi sanoakin ihmisille, että juu tosiaan meillä onkin toiseksi kaunein koira, heheh J Junior handler luokassa Tommilla ja Galdralla sujui oikein hyvin ja taas Galdra jaksoi olla nätisti ja sai hieman tuntumaakin tähän touhuun.  He sijoittuivat neljänneksi! Nyt Gadlraki oli iloinen sijoituksesta ja palkintoa annettaessa hänkin kurottui katsomaan, että ”Hei! Me voitettiin jotakin!” Kiinnitimme molemmat ruusukkeet Galdran valjaisiin ja ai, että kun koira kulki ylpeänä kotia kohti! Oli hieno päivä ja olemmekin suunnitelleet jo seuraavia koiranäyttelyjä neidin kanssa.





Minulla on ollut pari ratsastustuntia Legsillä ja yksi tunti olimme iskän ja Tommin kanssa maastossa. Morgan oli onnistunut satuttamaan itsensä lavasta ja saanut ilkeän haavan. Hän on ollut sairaslomalla nyt viikon verran, joten olen ratsastellut Buntyllä, Sunnyllä, Plutolla maastotunnilla ja Legsillä. Nyt toivottavasti pääsen taas ratsastamaan Morganilla. Olen häntä juoksuttanut ja muuten käynyt moikkaamassa, hän on kyllä ollut niin hellyttävä näinä aikoina. J

Kokeitakin minulla on ollut koulussa ja niitä oon käynyt tekemässä.

Perjantaina 1.6 menimme iskän ja Tommin kanssa Walesiin katsomaan lintuja. Kohteenamme oli Skomer island, jossa aiomme lähteä yhdellä paatilla myöhään illalla katsomaan vesilintuja saaren alueella. Ajoimme nelisen tuntia ruuhkaisessa matkassa. Lopulta pääsimme perille ja odotimmekin n. tunnin ennen laivan lähtöä. Tutkimme pientä luonnonsataman rantaa etsien simpukoita ja heitellen kiviä veteen. Laiva lähti seitsemän aikoihin ja lähdimme bongaamaan lintuja täpötäyden pienen kalastajaveneen kanssa. Nousuvesiaikana aallokko oli kova, mutta ei tuullut paljoa: tyypillinen vuorovesi-ilmiö, jota näkee valtamerillä. Näimme lunneja, pikkuliitäjiä, alppivariksia, etelänkiisloja, ruokkeja, ,merimetsoja, karimetsoja, meriharakoita, muuttohaukan ja hiirihaukan. Näimme myös hylkeen uimassa merellä. Palasimme takaisin rantaan yhdeksän aikoihin ja olimme koko poppoo jo ihan väsyneitä, mutta samalla innoissamme, kun näimme niin paljon upeita lintuja ihan heidän elinympäristössään. Ajoimme toiset nelisen tuntia takaisin kotiimme nukkumaan.


Lunni etelänkiislojen keskellä

Etelänkiisla ja ruokki
Meriharakka

Alppivariksia

Pikkuliitäjiä



Lauantaina 2.6 menimme koko poppoo Lontooseen. Minä, iskä ja Tommi olimme valmistautuneet Englanti-Belgia- jalkapallo-otteluun ja äiti ja Lotta menivät Westfieldiin shoppailemaan sillä väliin. Olimme ihan täpinöissämme jo lähtiessämme. Se tulisi olemaan todella upea kokemus ja siellä olikin yli 85,000 ihmistä! Autossammekin oli katolla pari Englannin lippua ja minä ja Tommi maalasimme kasvoillemme Englannin liput. Söimme lounaan Beaconfieldissä, iskän kielikurssi-kaupungissa. Tämän jälkeen ajoimme Westfieldin kauppakeskukseen, jossa shoppailimme urheilukaupassa ja jätimme tytöt sinne. Tämän jälkeen ajoimme Wembleyn stadioniin. Pääsimme katolle parkkiin viereiselle parkkihallille ja siitä sitten mukavasti kävellen stadionille. Stadionille ja omalle penkkialueelle päästyämme, meillä oli vielä n. tunti aikaa ennen pelin alkua. Nappasimmekin juotavat ja siitä lähdimme istumaan ja odottamaan pelin alkua. Pelaajat tulivat pian kentälle ja alkoi kansallislaulujen aika. Englannin kansallislaulun aikana otimme joko valkoisen tai punaisen paperinpalasen ja nostimme sen ilmaan. Muodostimme Englannin lipun koko katsomon voimin (ilman belgialaisia kylläkin). Oli se upea! Gerrad ja Terry ainakin olivat avauksessa ja Rooney tuli vaihdossa toisella puoliajalla. Lampard ei pelannut tänään. Beckhamit olivat katsomassa peliä ja näimmekin jopa David Beckhamin, kun hän tuli kentälle vastaanottamaan jotain kunniapalkintoa. Ensimmäisellä puoliajalla Danny Welbeck teki maalin 37. minuutilla, joten tilanne oli 1-0. Hyviä paikkoja tuli molemmille joukkueille, mutta peli päätyikin tähän tulokseen eli Englanti voitti. Jee! Tämän jälkeen ajoimme hakemaan tytöt, jonka jälkeen menimme vielä Beaconfieldiin syömään. Tästä sitten lähdettiin kotia kohti. 
Wembley stadium

Wembley stadium



David Beckham
Joe Hart

John Terry

Steven Gerrad

Wayne Rooney

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti