torstai 21. kesäkuuta 2012

Bournemouth ja Ascot


Nyt tulee taas vähän päivittelyä.

Torstaina sain tietää, että minut on valittu Ypäjän hevosopistolle opiskelemaan hevosenhoitajaksi lukio-opintojen kera! Jee! Oon ollu iha innoissani nykyään ja vähä ollaan tehty jo valmisteluja sitä varten. Tämä tietääkin sitä, että minua odottaa sitten elokuussa muutto Ypäjälle.

Sunnuntaina täällä Englannissa vietettiin isänpäivää ja vietimme sen Bournemouthissa, rannikkokaupungissa. Kävimme rannalla paljon ja myös hieman kierreltiin keskustassa loppuajan. Rannalla kävimme myös syömässä. Oli ihana keli, vaikka ei mikään helle ollut, mutta ei ollut myöskään kauhean kylmä. Galdrakin oli meidän mukana siellä. Hän rakastui lintuihin, joita oli siellä lintupuistossa kaupungilla ja hän rupesikin jo pyytämään niitä leikkimään. Linnut eivät kylläkään olleet oikein innostuneita neidin leikkipyyntöön.

Kuvat ovat äidin ja Tommin ottamia!









Keskiviikkona menimme äidin kanssa hänen kielikurssinsa kanssa Ascotin kuninkaalliseen laukkakilpailuihin. Siellä oli pukukoodi ja hatut oli tärkeä osa sitä. Valmistelimme niihin aikaisin aamulla ja sitten menimmekin tapaamispaikallemme, jossa näimme paljon rouvia ja muutamien tyttäriä siistiksi pukeutuneina. Lähdimme koko porukka bussilla sinne. Perille päästyämme hajaannuimme aika äkkiä omiin porukkoihimme. Minä kuljin äitini ja parin chileläisen rouvan kanssa melkein koko ajan, vaikka mukaan tuli välillä muitakin rouvia. Ascot oli kieltämättä todella upea paikka upeine ihmisineen. Ääritapauksiakin löytyi pukeutumisen suhteen. Söimme ensin ennen kuin menimme katsomaan kuningattaren saapumista. Kuningatar saapui tyylikkäässä vaunusaattueessaan prinssi Philipin kanssa. Mukana oli myös prinsessa Anne. Näimme kuningattaren ihan läheltä. Tämän jälkeen alkoivat laukkakisat, jossa löimme myös hieman vetoa huonolla menestyksellä. Lopuksi kisojen loputtua hiivuimme takaisin bussille, jossa oli picnic. Tämän jälkeen matkamme jatkui kohti kotia. Oli todella mukava, mutta pitkä päivä. Tämä oli todella mielenkiintoinen kokemus, jota ei varmasti toiste koe. 













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti