sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vähän päivittelyä

Blogini on ollut hiljaisena melkein kolme viikkoa ja pyydän anteeksi laiskuuttani. Ei ole myöskään ollut minkäänlaisia mullistuksia tai retkiä, joista olisi voinut kertoa.
Koulu alkoi hyvään tahtiin ja läksyjä tulee enemmän ja enemmän. Kuviksessa on käynnissä iso projekti, joka vie paljon minun aikaani, samaten yhteishakukin on käynnissä.


Keskiviikkona 11pvä sain iskun päähäni Morganin kaviosta, kun putsasin hänen jalkojaan ja hän pelästyi jotain. Olin sen seurauksena pari päivää poissa koulussa hirveän pää- ja niskasäryn kanssa. Samalla säikäytin tempauksellani melkein koko asuinalueen, kun kaikki kyselivät vointiani ja etten ole kuollut. J Lääkärissä kävin pari kertaa, kun lääkäri halusi varmistaa ettei pään sisäisiä vammoja ollut.
 Lauantaina 14 päivä kävimme Lontoossa, kun vanhemmat menivät äänestämään Suomen uutta presidenttiä Suomen suurlähetystöön. Galdrakin tuli mukaan tällä kertaa. Hän oli ihan äimän käikeänä tällaisessa suurkaupungissa kuten Lontoo. Pulujakin tuli pyydysteltyä, se nykyään hänen suuri intohimonsa esteiden hyppelyn jälkeen.


Perjantaina 20pvä kävimme Bristolin keskustassa kiertelemässä. Tulimme jo aika myöhään illalla, joten menimme melkein suoraan syömään italialaiseen ravintolaan. Oli todella herkullisia pizzoja, joita söimme. Syötyämme jatkoimme vielä kiertelyä keskustassa, ja kävimme Disney-kaupassa, jossa Tommi ja Lotta saivat yhteisen Autot 2 liittyvän jutun.



Sunnuntaina kävimme Gloucesterissa, jossa iskä meni maratoniin ja muu perhe katsomaan Harry Potterin kuvauspaikkaa ja shoppailemaan. Harry Potterin kuvauspaikka oli valtavan kokoinen katedraali, jossa kävimme sisällä. Se päihitti jopa Turun ja Helsingin tuomikirkon upeudellaan ja koollaan. Siellä kuvattiin Harry Potterien käytäväkohtauksia. Shoppailimme loppuajan ja sen jälkeen menimme syömään Mäkkäriin.  Kaiken tämän jälkeen menimme katsomaan iskän juoksua ja siitä takaisin kotiin.









Sellaista tällä kertaa, ja nyt voin jo etukäteen sanoa, että päivityksiä voi tulla harvaan, kun nyt on käynnissä viimeiset rutistukset kouluissa, jolloin ei ehdi paljoa retkeilemään. Te lukijat saatte ehdotella minulle jotain blogikirjoitusvinkkejä tai juttuja, joista haluaisitte kuulla. Ehdotuksienne avulla pystyisin kirjoittamaan useamminkin, kun on jotain josta voi kirjoittaa ja sellaista jota te tykkäätte lukea.  Ehdotuksia vaan tulemaan! J

1 kommentti:

  1. Tee 100 faktaa itsestäsi ja perheestäsi, Galdra mukaan lukien. :D Mun pitäs tehdä kanssa sellanen omaan blogiin, ei vaan ole tullut vielä aikaiseksi...

    Ja kauhee, potku päähän :O Onneks ei käyny mitään kovin vakavaa...

    VastaaPoista