perjantai 16. joulukuuta 2011

Joululoma!

Huhhuh, nyt sitten olisi vihdoin kauan odotettu joululoma!

Nämä viimeiset pari viikkoa on olleet kokeita täynnä. Elikkä tässä maassa on sellainen käytäntö isojen kokeiden suhteen: Kouluun mennään jos on kokeita ja sit kun kokeet on tehty saa lähteä kotiin, mut muistaa vaan kirjautua ulos. Alla olevassa kuvassa näette tarkemmin minkälaisia kokeita minulla oli (näkyvät vaaleanpunaisella värillä korostetutina) sitten tein myös yhden mantsan kokeen, joka tuli Suomesta tiistaina.

Koeviikkojen aikana kävin tallilla kun ehtisin, muutaman kerran kävin Tommin kanssa. Yhtenä päivänä siivosin kolme tuntia laidunta! HUHHUH, sentään siistiä jälkeä tuli sitten. :)
Olen myös käynyt ostoksillakin, sain 85 punnan arvoiset Firetrapin nilkkurit 15 punnalla ja yhdet Conversetkin. Äidin kanssa myös osteltiin lahoja ystäville ja sukulaisille Suomeen.

Keskiviikkona 14.pvä oli Presentation evening, jossa jaettiin stipendejä, ja muutamia esiintyjiä oli myös esiintymässä mm. me kansainväliset. Me esitimme itsemme ja kansallisuutemme ensin englanniksi ja sitten omalla äidinkielellämme. Esitimme myös joulutervehdyksen omalla äidinkielellämme. Enne esiintymistä takahuoneessa pidimme hauskaa ja meitä jännitti iha hirveest, ja sen puolest saatoimme hieman hullutella takahuonees.  x) Mutta kuitenkin jokaisella se meni hyvin, eikä mitään noloja tilanteita tai ongelmia tullut. Lopuksi kun kaikki oli ohi, niin kaikki hyppelivät ja huusivat ku se kaikki jännitys purkautui ulos ja vihdoin se tilanne oli ohi. :)

Perjantaina 16.päivä (eli tänään) kävimme loman alkamisen kunniaksi Oxfordissa parissa Harry Potterin kuvauspaikoissa. Ruokasalia ja kirjastoa emme päässeet näkemään tällä kertaa, mutta yhden paikan näimme, jossa oli kuvattu pari kohtausta Harry potter- leffoissa. Loppuaika vietettiin shoppaillen, syöden ja katsellen Oxfordia, kuuluisaa yliopistokaupunkia. Oxford oli todella kaunis ja ihana kaupunki! <3

Nyt sitten on kolmen viikon joululoma, jolloin on estekisat, parit ratsastuskurssit, joulujuhla tallilla, isovanhempien kyläily, jouluaatto ja joulupäivä sponsoriperheen luona jne. Eli tulee sitten toivottavasti paljon päivittelyä ja eloa tähän blogiin joulun kunniaksi. ;)
Tommi Morganilla

Minä Morganilla

Minä Morganilla

Minä Morganilla

Minä Morganilla

Koeviikkojen aikataulut :)
Tommi Morganilla
Tommi Morganilla

Tommi Morganilla

Tommi Morganilla

Tommi Morganilla

Tommi Morganilla
Tommi Morganilla
Christ Church

Täällä on kuvattu Tylypahkan ruokasali

Oxfordin kirjasto

Oxfordin kirjasto
Yksi Harry Potterin kuvauspaikoista

Firetrapin nilkkurit

Uusi huppari Oxfordista 16 punnalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti