keskiviikko 30. marraskuuta 2011

International Day

Torstaina kummitätini perheineen tuli Englantiin vierailulle, koska lauantaina olisi International Day iskän koululla. International Day on päivä, jolloin kaikki kansallisuudet kylässämme kokoontuvat ja esittelevät maataan vähän niinkuin messuissa erilaisten ruokien, kuvien ja esitteiden avulla.

Perjantai ja lauantai oli kiirrellistä aikaa ja kaikki tekivät kaikkea. Launtaina olin Suomineito sinisen hameen ja Finland-paidan kera. Iskä oli joulupukki ja pikkusisarukset tonttuja sekä äidillä oli yllään kansallispuku. Sinne tuli toinenkin suomalaisperhe meidän ja kummitätini lisäksi.

Päivän aikana jaoin esitteitä ja kiertelin katsomassa muiden maiden pöytiä ja maistelemassa ruokia. Tapasin toki kavereitakin ja hauskaa oli! Kuviakin tuli otettua kavereitten kanssa. Illalla poskeni särkivät, kuin piti hymhyillä monta tuntia ihmisille sen päivän aikana!

Päivä sujui hyvin ja kaikki onneksi jaksoivat ja illalla sitten olimme ihan puhki. Mutta lauantai oli ikimuistoinen päivä ja toista sellaista emme enää tule kokemaan, joten kyllä se oli ainutlaatuinen ja upea kokemus. Tuli paljon uusia kokemuksia rikkaammaksi jälleen! ;D






Pöydästä puuttuu vielä porolihalevitteellä täytetyt ruisleipänapit ja leipäjuusto,
muuten kaikki on tässä :D

1 kommentti:

  1. Kiva tää sun blogis Julia : ) omani on vielä ihan alussa, enkä oikeen tiedä mitä kirjoittelisin sinne : D Muuten, tykkäskö ketään noista salmiakeista ? meijän unkarilaisvieraana ollu tyttö ei sillon voinu sietää salmiakkia kun tarjottiin, niin olis kiva tietää mitä mieltä ne siellä englannissa oli ;D

    VastaaPoista