sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Vihdoin perillä Englannissa!

Hello

Amsterdam
Anteeksi etten ole päivitellyt blogiani pitkään aikaan, mutta nettiyhteyttä ei ole ollut saatavilla vähään aikaan. Meidän virallinen netti tulee vasta tiistaina, mutta äiti tilasi minulle tällaisen päivänetin täksi päiväksi. Nyt tuleekin pitkä päivitys J
25.7 ajoimme majatalostamme kohti Amsterdamia, jossa kiertelimme kaupunkia. Amsterdam oli upea kaupunki ja joka paikassa oli kanaaleja. Illemmalla menimme Hoek Van Hollandin satamaan ja astuttiin Stena Line Britannica – nimiseen laivaan. Aamulla 26.7 olimme perillä Englannin Harwichissä ja lähdettiin ajamaan Lontoon kautta tänne Shrivenhamiin tarkemmin sanottuna Watchfieldiin. Mutta Oxfordiin päästyämme päätimme vierailla suuressa outlet-centerissä nimeltä Bicester Village, josta ostin Guessin harmaan topin vain 10,50 punnalla!
Lopulta pääsimme uuteen kotiimme, jossa asumme vuoden verran, ja aloimme purkaa tavaroitamme autosta. Loput tavarat tulevat muuttoauton kyydissä vasta 5.8. Illemmalla menimme Sainsbury’s- ruokakauppaan ostamaan iltapalaa ja huomiseksi ruokaa.
Kävimme seuraavana päivänä Go Outdoors- ulkoilu liikkeessä, ja sieltä sain beiget ratsastushousut. Seuraavaksi menimme Tesco- supermarkettiin ja sen jälkeen lelukauppaan ostamaan pikkusisaruksille potkulaudat. Kaikki liikkeet löytyivät Swindonista, joka on iso kaupunki meidän kylän lähellä. Illalla olin kodin lähellä sijaitsevassa puistossa toisen suomalaisperheen tyttöjen Auroran ja Inkerin kanssa. Tommi ja Lottakin olivat myös puistossa meidän kanssa.
Vili ulkoilemassa :)
 Torstai oli sitten rento päivä, paitsi kävimme perheen kanssa paikallisessa terveysasemalla ja illalla sitten menimme sitten toisen suomalaisperheen kanssa syömään Fat Dog – ravintolaan. Tilasin pääruuaksi lohta ja kurkku-tillisalaattia sekä jälkiruuaksi hunajaista juustokakkua, nam! Oli todella hauska ilta ja silloin sanoimme heipat toiselle suomalaisperheelle, jotka lähtivätkin seuraavana päivänä.
Perjantaina vanhemmat menivät pankkiin, joten me lapset menimme läheiseen puistoon potkimaan palloa. Illemmalla menimme koko perhe kävelylle ja tutustuttiin samalla meidän lähipiiriin ja muihin ihmisiin.
Lauantaina menimme meidän sponsoriperheen luokse lounaalle (sponsoriperhe= brittiläinen ystäväperhe). Heillä oli upea talo ja todella hyvää ruokaa. Oltiin siellä melkein koko päivä, ja kaikilla oli todella hauskaa. Silloin sain vähän harjoitella kielitaitoanikin J
Faringdon community college
Sunnuntaina kävimme kiertelemässä Faringdonin kylää, jossa on myös minun kouluni Faringdon Community College. Sitten ajoimme toiseen kylään, jossa oli iso puutarhakauppa. Ostimme paljon erilaisia kasveja ja muutama ruukkukin tuppautui mukaan. Illemmalla oli sitten istutustalkoot meidän perheen kesken.
Seuraava blogipäivitys on tulossa sitten ensi viikolla. :)

6 kommenttia:

  1. Jännittääkö lähteä uuteen kouluun opiskelemaan ? =)

    VastaaPoista
  2. Joo vähäsen, kun on hirveen iso koulu ja eri kieli mihin on tottunut. Mut kyl siihe sit tottuu aikanaan, toivottavasti :))

    VastaaPoista
  3. kiitoksia, kiva kuulla :))
    Nyt on jo ikävä Suomeen ja sua ;(
    Mut keväällä sit toivottavasti pääset tänne Saanan kaa :D

    VastaaPoista
  4. Mullakin on ihan hirvee ikävä sua! <3 ;(

    VastaaPoista