torstai 21. heinäkuuta 2011

Päivä eläintarhassa

Hej!

Tänää herättiin jo puoli viisi, kun laivassa aamupala tarjoiltiin viideltä ja laiva olki perillä Tukholman satamassa kuudelta! Mutta automatkaa oli Tukholman keskustasta Kolmårdeniin pari tuntia, joten sai sitten hieman nukkua.

Odoteltiin Kolmårdenin parkkipaikalla pari tuntia ennenkuin eläintarha aukesi, oli hiukan satainen keli. Mutta silti oli suht lämmin ja muuten iha hyvä sää :) Eläimiä oli paljon mm. delfiinejä, kissapetoja, kirahveja, sarvikuonoja, norsuja, seeproja, lukuisia käärmeitä, kotieläimiä yms. Safariajelu oli kyl jymymenestys, kaikki meijän perhees tykkäsi siitä.

Eläintarhassa oltiin sitten kolmeen tai neljään saakka ja sitten menimme paikalliselle huoltoasemalle syömää pizzaa. Lotta (minun pikkusiskoni) oli kuitenkin onnistunut sitten tilauksen jälkeen nukahtamaan ravintolassa, joten hän sai syödä pizzan tähteitä vasta meidän hotellissamme.

Olemme yön hotellissa ja huomenna saavumme sitten Tanskaan ja ylihuomenna menemme Legolandiin. En tiedä missä vaiheessa voin päivitellä blogia, mutta kyllä uusi blogiteksti tulee sitten aikanaan :)


Alhaalla on vielä muutama kuva Kolmårdenista:




4 kommenttia:

  1. Toi eläintarha on super kiva, itsekkin kun olen siellä käynyt! ;D Legolandissa, on sitten super paljon nähtävää, joten aikaa kuluu! :)

    VastaaPoista
  2. Niin munki mielest se oli MAHTAVA :DD
    Legoland tulee olemaa jymyjuttu, mut toivon vaan ettei huomen satais.... :/

    :)

    VastaaPoista
  3. Ihan sikahienoi kuvia oot ottanu!

    VastaaPoista