tiistai 17. heinäkuuta 2012

The last week!


Tässäpä aika menee vauhdilla. Minusta oikeesti tuntuu, että aika on mennyt ihan salamannopeasti. Vuosi sitten muutimme tänne paikkaan ja olimme ihan hakusessa vielä. Kuitenkin nyt mulla on niin kauhea paha jättää tämä paikka. Olen niin hyvin tottunut olemaan täällä, etten ole edes tajunnut meillä on oma koti Suomessa. Tämä tuntuu jo niin kodilta ja sitten pitääkin sanoa hyvästit…moni ystävistäni ovat jo jättäneet saarivaltion ja minä olenkin pian seuraava, joka sanoo hyvästit.

Viimeiset hetket olen viettänyt parhaani mukaan ystäviäni tapaillen. Iskällä on ollut monia tilaisuuksia koulullaan, joissa olen ollut mukana. Hänen koulunsa myös päättyi torstaina. Itse olen käynyt mäkkärillä muutamien kansainvälisten kanssa viimeistä kertaa ja hauskaa riitti. Oli samalla hieman haikea olo, kun piti jättää nuo ainutlaatuiset ihmiset. Onneksi on facebookit, skypet ja sähköpostit olemassa, mutta silti se ei tunnu samalta kuin viettää aikaa heidän kanssa näin. Torstaina olin yhden brittiläisen kaverini yllätyssynttäreillä, jossa tosiaankaan hauskaa ei puuttunut. Heillä oli myös hyvästi-kortti minulle, mikä on aivan ihana. Meinasi tulla kyyneleet silmiin, kun luin niitä kommentteja. Heitäkin tulee niin valtavan ikävä.. Voisinpa vielä kääntää kelloa takaisin ja nauttia vielä hetkistä kavereideni kanssa täällä.

Alla vähän kuvia mäkkärireissustamme :)







Morganiakin olen käynyt katsomassa. Ajatella, että joudun hänestäkin luopumaan. Hän on ollut niin symppis tapaus vuoden verran, vaikka välillä on ollut ylä- ja alamäkiä. Hänestä on silti tullut meidän perheenjäsen, vaikka oma ei olekaan. Koko perhe on hoidellut ja huolehtinut ponista mikä on myös yhdistänyt meitä huomattavasti. Äitikin uskaltui ratsastuspelostaan Morganin selkään, mikä on ollut superhienoa, kun omasta tahdostaan tahtoi kokeilla mennä Morganin selkään. Lotta on voinut ratsastaa melkein itsenäisesti hänellä ja hoitaa ja taluttaa ilman apua. On Morgan niin hieno poni.  Morgan on myös ollut iskän vauva koko ajan ja muutenkin poni tuntee meijät kaikki todella hyvin. Taitaa olla sillekin outoa, kun ei enää näe meitä tai huomaa, kun joku meistä menee hakemaan sen laitumelta, joku meistä ratsastaa sen kanssa tai joku meistä antaa sille kaipaamansa porkkanan. Tuntuu niin ikävältä jo nyt…


Sunnuntaina kävimme iskän ja Tommin kanssa Lontoossa viimeistä kertaa. Äiti jäi kipeän Lotan kanssa kotiin. Kävimme poikien kanssa merenkäyntimuseossa, jossa viime kerralla vain piipahdimme. Oli se todella upea, ja näimme Titanic-näyttelyn (pienehkön sellaisen), laivojen pienoismalleja, löytöretkistä näyttelyitä, laivasimulaattoriakin kokeiltiin jne. Suosittelen käymään siellä, vaikka laivat eivät olisikaan oma juttu. Sieltä löytyy vaikka mitä mielenkiintoista nähtävää. Tämän jälkeen menimme keskustaan Trafalgar squaren kautta Regent streetille ja Oxford Streetille kävelemään. Söimme Oxford streetillä. Aurinko näyttäytyi meille koko päivän eikä ollut sadetta, mistä olemme saaneet nauttia näinä viime päivinä…

Minulla on vain kuvia merenkäyntimuseosta, sillä kamerastani loppui akku...







Tässäpä hieman haikea potsaus ja seuraava potsaus tuleekin olemaan lähtöpäivänämme.  Menemme Bournemouthiin yöksi perjantaina ja lauantaina onkin tiedossa laivamatka Ranskaan. Tällöin sanomme heipat saarivaltiolle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti