lauantai 3. maaliskuuta 2012

The White horse hill ja Galdra lammaspaimenena

Tänään kävimme White horsen kukkulalla, jossa olemme ennenkin käyneet. Tällä kertaa Tommin espanjalainen kaveri tuli myös mukaan ja myös Galdra.

Tänään oli todella lämmin, mutta tuulinen päivä eli oiva keli leijojen lennätykseen. Lennättelimme leijoja ja leikimme Galdran kanssa, joka oli ihan täynnä intoa koko päivän. Galdra oli myös vapaana, sillä hän on oppinut kulkemaan vapaana nätisti.

Käveltyämme kukkulan laelle näimme valtavan kokoisen lammasparven. Emme hoksanneet laittaa Galdraa kiinni, joten voitte arvata mitä lammaskoira tekee nähdessään lampaita: Menee tietysti niiden perään! Galdra meni jäätävää vauhtia ympäri kukkulaa ajaen kaahattavia lampaitaan. Jossain vaiheessa meno ältyi niin että Galdra ajoi lampaita kuin hullu, joten se täytyi lopettaa. Siinä sitten koira ajaa lampaita ja minä ihmisenä ajan koiraa. Voitte arvata minkälaisen show'n annoimme muille ihmisille. Pikkuisesti nauruja ja ihmetteleviä katseita. :D Loppujen lopuksi pienen esityksemme menimme sitten piknikille kukkulalla olleeseen "vallihautaan".

Piknikin jälkeen menimme valkoisen hevosen kaiverruksen vierelle leikkimään Galdran kanssa ja takaisin autolle mennessä lennätimme leijaa. Galdra näki liian paljon leijoja, joten hän lähti jälleen livohkaan ja tällä kertaa leijojen perään! Joten minä sitten taas huutelen ja juoksen koiran perään ja koira juoksee ja haukkuu lejojen perään! Loppujen lopuksi sekin saatiin taas hallintaan ja koira lähti sitten mukanamme autolle.

Koko perhe oli mukavissaan tästä retkestä etenkin Tommin kaveri joka rakastui miejän pikku ilopilleri-pentuun. Hän kulki koiran perässä, talutti häntä ja leikki hänen kanssaan Tommi seuranaan. :)

Tämmöinen tapahtumarikas perheretki. Nytpähän tidemmä miksi kannattaa pitää koiria kytkettynä tällaisissä paikoissa (siellä tosiaan olis pitänyt pitää koirat kytkettynä, mutta ajattelimme kuitenkin antaa Galdran juosta vapaana, kun se niin nätisti osaa mennä kun ei ole lampaita eikä lintuja taikka leijoja). :)

Galdra haistelemassa hajuja
Koko poppoo paitsi äiti, joka otti tämän kuvan
Sateenkaari ja maisemakuvaa

Iskä
Lotta
Lampaat koossa hölmön näköisinä Galdran tempun jälkeen
White horse
White horse ja maisemakuvaa

Maisemakuvaa
Maisemakuvaa


Loppuun vielä video Galdran tempauksesta. Tämä on vain lyhyt, sillä minun piti sitten juosta koiran perässä tämän videon jälkeen rauhoittamaan tilanne.

2 kommenttia:

  1. Oi ihana video! Pepitakin kerran lähti noita lampaita ajamaan kun se pääsi irti... :D

    VastaaPoista
  2. kiitoksia, ainakai nyt tietää mitä seuraa ku koira on vapaana ja lampaista vilisee ohi. Ei tosiaa voi vastustaa sitä, et pitäis juosta niiden perässä :DD

    VastaaPoista