maanantai 20. elokuuta 2012

Uusi blogini

Olen jo aloittanut uuden blogin ja linkannut siitä faceen, mutta jattelin laittaa linkin tännekin, jos ei facea käytä.

www.thisismylife-julia.blogspot.com

tervetuloa lukemaan! :)

lauantai 11. elokuuta 2012

Suomessa!


Anteeksi ihan hirveästi, etten ole laittanut mitään kuulumisia vähään aikaan.

30.pvä saavuimme Helsinkiin puolentoista päivän laivamatkan jälkeen. Ajoimme tullin kautta Turkuun ja aika pian muuttoautomme tuli tuomaan tavarat. Pääsimme siis heti kotiutumaan eikä tarvinnut odottaa viikkoa saadaksemme tavaroita kasaan. Haimme myös Namin kotiin samana päivänä tätini luota.

Nämä viime päivät olemme viettäneet kotonamme ja kävimme pappaa moikkaamassa yksi päivä. Olemme tehneet pyörälenkin yksi päivä ja kävin mopolla katsomassa pitkästä aikaa Ballerinaa. Kävimme mökilläkin yksi viikonloppu. Olin myös lääkärintarkastuksessa Ypäjää varten, sillä mun piti saada nuorison terveystodistus. Kävin myös TYKS:ssä hakemassa herätyskelloa ja tapaamassa minun uutta kuntoutusohjaajaa. 

Saimme pari uutta eläintä perheeseemme, nimittäin Tommi on pitkään toivonut marsuja. Se sitten toteutui yksi päivä, kun haimme pari kuusiviikkoista marsuneitiä kotiimme. Heidän nimensä ovat Pippa ja Kate. Koirista sen verran, että Nami ja Galdra tulevat oikein hyvin toimeen, mitä me aluksi ajattelimme. Ne nukkuvat ja oleilevat samassa kerroksessa ilman mitään reviirien vahtimista tai erimielisyyksiä. Oikein tyytyväisiä ollaan, kun koirat pystyvät elämään sulassa sovussa. J

Torstaina 9.8 kävin Elisan kanssa kaupungilla vähän ostamassa koulutarvikkeita Ypäjää varten ja muutenkin viettämään aikaa vähän keskenämme. Näin muutamia tuttujakin kaupungilla ja oli kiva vaihtaa kuulumisia pikaisesti. Oli ihana päivä ja toivottavasti näemme taas pian.

Olin perjantaina ja lauantaina mökillä viettämässä aikaa perheen kanssa. Sunnuntaina muuttaisin Ypäjälle ja aloittaisin koulun maanantaina.

Blogista voin sanoa, että aloitan uuden blogin kirjoittamista. Laitan linkin jossain vaiheessa, kun olen päässyt alkuun. Luulen, että tähän blogiin tulee vielä jotain potsauksia, mutta uusi blogi tulee pian käyttöön. Kerron siellä arjestani ja opiskelustani Ypäjällä. Älkää kuitenkaan hulestuko, että tulisi pelkkiä heppapotsauksia; käyn myös lukiota kolmoistutkinnon takia, joten tulee siis monipuolisia potsauksia. Yritän myös päivittää blogiani mahdollisimman usein.

Tästä tuli hieman sekava potsaus…mutta toivottasti kelpaa :)

Kate vasemmmalla ja Pippa oikealla

Meijän mökki

Mökin ranta





Elisa <3
Joo aurinko porotti suoraa silmiin -.-

Elisa <3

Galdra on löytänyt aarteen